Sot, në Ditën Botërore të Moshës së Tretë, Shtëpia e të Moshuarve “Jetë dhe Shpresë” në qytetin e Gjirokastrës ishte plot me njerëz. Kryetarja e Bashkisë, znj. Zamira Ram…