Këshilli i Qarkut Gjirokastrës vlerësoi me titullin “Nderi i Qarkut” aktorët Nebahet Skëndi, Klement Konomi, Rrapo Kapurani si dhe regjizoren Eli Bici te cilët kanë spika…